S.C. D&D SAFE S.R.L. asigura servicii de supervizare a contractelor de lucrari, asigurand supravegherea si controlul zilnic a executiei lucrarilor si servicii de dirigentie de santier pentru toate fazele de constructie.

Prin personalul de inalta calificare si cu o vasta experienta de care dispune, D&D SAFE asigura aceste servicii in fazele de pre-constructie, constructie si post-constructie, contribuind astfel la asigurarea implementarii la timp a lucrarilor, cu utilizarea eficienta a resurselor financiare si incadrarea in bugetele alocate in cadrul fiecarui contract, ceea ce contribuie si conduce la conformarea cu conditiile impuse de Memorandumul de Finantare.

SERVICII SPECIALIZATE, in sectorul de Apa/apa uzata si Mediu, oferite Autoritatii Contractante/Beneficiarului:

- Asigurarea conlucrarii intre toate partile implicate in implementarea Proiectului (autoritati de stat, beneficiar, proiectant, contractori, autoritati locale, etc)

- Controlul calitatii

- Monitorizarea sigurantei si protectiei muncii

- Monitorizarea progresului lucrarilor

- Controlul si monitorizarea costurilor

- Administrarea contractelor de lucrari

 • Despre noi

  Principalul obiectiv al firmei D&D SAFE este asigurarea unor servicii de inalt profesionalism pentru satisfacerea cerintelor clientilor sai in toate domeniile in care isi desfasoara activitatea.
 • Retele sociale

 • Contacteaza-ne

  (+40) 254 548 054
  (+40) 729 018 813
  (+40) 721 274 261
  www.ddsafe.ro