2014-11-26

Receptie la terminarea lucrărilor a obiectivului ” Extinderea și reabilitarea sistemului de alimentare cu apa si canalizare in aglomerarea Petrosani-Municipiul Petrosani”


În data de 26.11.2014 a avut loc  recepţia oficială la terminarea lucrărilor a obiectivului “ VJ-CL04: Extinderea și reabilitarea sistemului de alimentare cu apă și canalizare în aglomerarea PetroșaniMunicipiul Petroșani, parte din Proiectul Major «Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în Judeţul Hunedoara (Valea Jiului)», proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Sectorial «Mediu»2007-2013.

In cadrul contractului au fost executate următoarele categorii de lucrări:

-extindere si reabilitare reţele distributie apă ;

-extindere si reabilitare reţele canalizare ;

-conducta refulare si staţii de pompare pe reţeaua de canalizare.

S.C. D&D SAFE S.R.L. Petrosani a participat în calitate de INGINER la desfășurarea acestei receptii în baza contractului de Asistentă Tehnică pentru Supervizarea contractelor de lucrări pentru Proiectul ”Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judetul Hunedoara (Valea Jiului)”

Toate stirile
 • Despre noi

  Principalul obiectiv al firmei D&D SAFE este asigurarea unor servicii de inalt profesionalism pentru satisfacerea cerintelor clientilor sai in toate domeniile in care isi desfasoara activitatea.
 • Retele sociale

 • Contacteaza-ne

  (+40) 254 548 054
  (+40) 729 018 813
  (+40) 721 274 261
  www.ddsafe.ro