2014-05-20

Receptia oficiala la terminarea lucrarilor a obiectivului «Extinderea şi reabilitarea sistemului de alimentare cu apa si de canalizare in aglomerarea Petroşani – municipiul Vulcan –  VJ-CL06»


În data de 20.05.2014 a avut loc recepţia oficială la terminarea lucrărilor a obiectivului «Extinderea şi reabilitarea sistemului de alimentare cu apă şi de canalizare în aglomerarea Petroşani – municipiul Vulcan –  VJ-CL06» contract de lucrări nr. 121 din 22.08.2012, parte din Proiectul Major «Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în Judeţul Hunedoara (Valea Jiului)», proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Sectorial «Mediu» – Axa prioritară 1 – Extinderea şi modernizarea sistemelor de apă şi apă uzată, 2007-2013.

In cadrul contractului de lucrări Extinderea şi reabilitarea sistemului de alimentare cu apă şi de canalizare în aglomerarea Petroşani – municipiul Vulcan au fost executate următoarele categorii de lucrări:

v  extindere reţea distribuţie apă ;

v  reabilitare reţea distributie apă ;

v  extindere reţea canalizare ;

v  reabilitare reţele canalizare ;

v  montare staţii de pompare pe reţeaua de canalizare

S.C. D&D SAFE S.R.L. Petrosani a participat în calitate de INGINER la desfășurarea acestei receptii în baza contractului de Asistentă Tehnică pentru Supervizarea contractelor de lucrări pentru Proiectul ”Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judetul Hunedoara (Valea Jiului)”

Toate stirile
 • Despre noi

  Principalul obiectiv al firmei D&D SAFE este asigurarea unor servicii de inalt profesionalism pentru satisfacerea cerintelor clientilor sai in toate domeniile in care isi desfasoara activitatea.
 • Retele sociale

 • Contacteaza-ne

  (+40) 254 548 054
  (+40) 729 018 813
  (+40) 721 274 261
  www.ddsafe.ro