Lampa de cap KS-6002

Detalii produs:

Lampa de cap KS-6002

Este un echipament deosebit de robust si fiabil, fiind rezultatul unei imbunatatiri tehnice a modelului anterior, KS-6001. Producatorul a dorit sa realizeze un corp de iluminat mai robust, mai durabil si mai fiabil decat modelul anterior. Din acest motiv, a folosit ca material un plastic armat cu fibra de sticla, ceea ce face carcasa aproape indestructibila.

In plus, suportul pentru casca a fost rotit cu 90° pentru a spori ergonomia si confortul. Nu sunt diferente privind sistemul de iluminare si sistemul de incarcare, fiind echivalente din punct de vedere tehnic cu modelul KS-6001 si sunt absolut compatibile toate accesoriile. Lampa este utilizata in principal in industria de constructii, la tuneluri si in industria grea, dar poate fi utilizata in industria chimica si petrochimica, silvicultura, transporturi, ateliere service, agrement, speologie, servicii de paza si protectie etc.

Daca este corect utilizata si ingrijita, aceasta lampa poate fi utilizata fara intretinere timp de cativa ani.

Carcasa este rezistenta la majoritatea substantelor chimice, alcaline si a diferitelor uleiuri si datorita protectiei ridicate IP, poate fi curatata sub jet de apa curenta.

Toate lampile de casca KSE-LIGHTS pot fi purtate pe diferite tipuri de casti folosind diferite sisteme de adaptoare sau direct pe cap folosind o banda de sustinere.

Aceste echipamente permit o iluminare indelungata si au tipul de protectie normala IP67, putand functiona chiar si imersate pentru un interval scurt de timp. Sunt dotate cu acumulator de mare putere care se incarca la 230V c.a.

Lampa functioneaza intr-un interval de temperatura de -20°C la +60°C

Durata de reincarcare a acumulatorului este < 5h.

Tip de protectie: IP67.

CARACTERISTICI TEHNICE:

- Tip alimentare: Acumulator

- Tensiune de alimentare: 230 V

- Trepte de intensitate: 2

- Raza de actiune: 12/85 m

- Autonomie: 11/80 h

- Tip lumina: rece

- Flux luminos: 8/55 lm

- Rezistenta la umiditate: DA

- Rezistenta la impact: 1m

Greutate: 115 gr

 • Despre noi

  Principalul obiectiv al firmei D&D SAFE este asigurarea unor servicii de inalt profesionalism pentru satisfacerea cerintelor clientilor sai in toate domeniile in care isi desfasoara activitatea.
 • Retele sociale

 • Contacteaza-ne

  (+40) 254 548 054
  (+40) 729 018 813
  (+40) 721 274 261
  www.ddsafe.ro